Chicosem

Over Chicosem

Chicosem is leverancier van witlofzaden. Chicosem levert witlofrassen voor jaarrond witloftrek. De hybride Atlas is al meer dan 25 jaar een betrouwbare hybride voor de vroege trek. Met Baccara, First Lady en Fakir geeft Chicosem een betrouwbare invulling voor de middentrek. Sweet Lady, Vintor en Topmodel tenslotte, geven de betrouwbaarheid in de zomertrek tot aan het begin van het nieuwe seizoen.

Exclusief voor Hoquet

Chicosem vertegenwoordigt op exclusieve basis Hoquet Graines in Nederland en diverse andere landen. Hoquet Graines is specialist in witlofveredeling. Het veredelingsdoel is gericht op aanbod van betrouwbare rassen voor de jaarrond witlofcultuur. Naast productiepotentieel wordt in de veredeling met nadruk gekenen kwaliteitseigenschappen als houdbaarheid en smaak.

Specialist witlofzaden

Chicosem houdt zich uitsluitend bezig met witlof zaden. Door deze specialisatie en exclusiviteit met betrekking tot de leverancier is Chicosem in staat witlofrassen op een effectieve manier te introduceren, waardoor de specifieke raseigenschappen op een goede manier voor het voetlicht komen. Chicosem is naast leverancier van witlofzaden dan ook een volwaardige gesprekspartner voor de ondernemer in de witlofsector.

Advies via ChicoGrow

Voor professionele advisering in teelt en trek bevelen wij u Chicogrow aan. Chicogrow is gelieerd aan Chicosem en is het toonaangevende teelt techisch adviesbureau voor alle witlofprofessionals.